Дізнатися вартість

Якщо ще хтось не знає, хромакей - технологія поєднання двох і більше зображень. А зйомка ведучого на його тлі – рір-проекція. При монтажі замість фону можна підставити інше зображення: картинку або відео. Саме так записуються прогнози погоди, музичні хіт-паради та інші телепрограми. Не кажучи вже про чимало сцен у кінофільмах і навіть мультиках!

Найчастіше використовують синій колір фону для кінозйомок та зелений для телебачення. Так і виникла робоча назва "зеленка". Теоретично можна використовувати й інші кольори, але саме синього і зеленого немає серед тонів людської шкіри, на відміну від червоного, наприклад.

А тепер про веселе. Якщо в одязі ведучого присутні кольори, схожі з кольором фону, то людина починає буквально просвічуватися в кадрі, такий собі Каспер виходить :) Тож намагайтесь уникати зелених відтінків в одязі, коли збираєтеся на кастинг! Для хорошого результату краще зібрати волосся у зачіску або випрямити його. З кучерями можуть виникнути проблеми через просвіти. Обов'язково запитайте у режисера, на якій відстані від фону Вам краще стати.

І пам'ятайте, неважливо на якому фоні і в якій студії Ви працюєте, важливо - ЩО і ЯК Ви говорите!

Не пропусти

ДОПИСИ