Дізнатися вартість

Ти хотів би без проблем влаштуватися на роботу своєї мрії? Так? А в тебе все є для цього? Не знаєш? Ну, тоді ти за адресою. Сьогодні я розповім тобі про головні якості телеведучого.

Зараз у кого не спитай, що потрібно щоб стати телеведучим, і більшість тобі дадуть відповідь – знайомства. Так-так, звісно, ​​знайомства, безумовно, важливі. Але наявність правильних знайомих може просто дати шанс потрапити на телебачення. Бо якщо камера, а тим паче глядач тебе не полюбить, то маю для тебе погані новини.

Це тому, що на другому місці переваг телеведучого – його зовнішні дані. Якщо ти народжений для роботи в кадрі, повір, продюсери це помітять. Особливо якщо ти довгонога блондинка з великими…ОЧИМА. Але якою б красунею ти не була, або яким би ти не був красенем, якщо не виходить зв'язати двох слів, то, на жаль, ти в прольоті.

Найголовніше для телеведучого – це його професіоналізм. Тільки сидячи вдома на дивані здається, що кожен може стояти перед камерою і щось там говорити. Насправді ж, ти маєш зламати мовлення об скелі скоромовок, вигадати мільйон пропозицій, потонути в океані креативу, і то не факт, що в тебе все вийде.

Адже існує така штука як випадок, і якщо ти опинишся у потрібний час у потрібному місці – вважай тобі пощастило. Тому працюй над собою, і не проґав свій випадок. До зустрічі.

Не пропусти

ДОПИСИ