Дізнатися вартість

Як і будь-яка інша професія, "Телеведучий" має свої плюси та мінуси. Більшість тих, хто мріє про телевізійну кар'єру, помічають виключно позитивні сторони. Безперечно, переваг багато: непогані гонорари, визнання громадськості, знайомства у вищих колах і, звичайно, гордість в очах близьких людей, які не пропускають жодної програми з вашою участю.

Варто зауважити, що ця блискуча медаль має й іншу сторону, яку доведеться прийняти, якщо ви пов'яжете своє життя з телебаченням:

1) Найчастіше випускники факультетів журналістики та курсів телеведучих чекають, що телеканали просто завалять їх вигідними пропозиціями. Насправді, в умовах жорсткої конкуренції вам доведеться поборотися за своє місце під сонцем.

2) Ведучий завжди має виглядати на всі 100%. І це також мінус. Глядачеві все одно, як ви почуваєтеся, які проблеми на вас навалилися. Ви – обличчя каналу. Крапка.

3) Телебачення працює без свят та вихідних. Будь готовий прокидатися о 4 ранку, пропускати дні народження мами та весілля сестри. Про особисте життя просто забудь, так буде краще всім!

4) Ця професія зробить тебе цинічним і навчить брехати. Трагедії, скандали, зламані долі, горе та сльози дають найвищі рейтинги. Ось і крутяться ведучі як можуть заради цих людських сліз. Все ще хочеш працювати на ТБ? Тоді ми чекаємо на тебе, сміливець!

Не пропусти

ДОПИСИ