Дізнатися вартість

Коли потрапляєш у нову компанію, хочеться з перших секунд справити враження на інших, ніби магнітом притягнути загальний інтерес та прихильність. Звичайно, по одежі стрічають, а по уму випроводжають. Охайність і стиль оцінять неозброєним оком, а зрозуміти інтелектуальні здібності людини, можливо, поговоривши з ним. Ясна, грамотна мова та приємний голос додають статусу, як дорогі прикраси або модний костюм.
Навичка гарно розмовляти, знадобиться не лише в професійній діяльності. Зрозуміло доносити інформацію співрозмовнику, бути почутим, правильно подавати свої емоції, треба й у повсякденному житті.

На щастя, техніку мови можна тренувати (точно так, як тіло в спортзалі), для цього потрібно прокачати її складові:

ДИХАННЯ

Можливо, це трохи спантеличить - думати не тільки, що сказати, але і як при цьому дихати. І якщо вам здається, що цей процес відбувається автоматично, спробуйте прочитати це речення на одному видиху. Це маленька частина наших можливостей, згадайте, скільки слів на одному подиху читає Емінем. До речі, повторити це на вдиху не вдасться. Спробувати можна, але всі звуки нашої мови утворюються на видиху. Тому важливо тренувати його тривалість і раціонально витрачати запас повітря під час говоріння.

 
ГОЛОС

Силу голосу звеличували ще давні греки. Міфічні істоти - сирени зачаровували мандрівників своїм співом. Моряки пливли на чарівний поклик, розбиваючись об скелі та хвилі.
У людського голосу теж є магічні властивості - емоційний вплив. Залежно від того, наскільки голосно і звучно ми доносимо свої думки, співрозмовника можна привернути до себе або налякати (дивлячись які цілі ви переслідуєте).

ДИКЦІЯ

Маленькі діти дуже кумедні. Вони так невиразно й смішно розмовляють. «З'їдаючи» закінчення, плутаючи літери, слова набувають нового сенсу. Це здається милим з вуст дитини. Дорослу ж людину, з нерозбірливою мовою, важко сприймати серйозно. Ваші ідеї та думки можуть звучати чудово в голові. Але над їхньою вимовою вголос, треба попрацювати. Кілька простих вправ, які ви знайдете в нашому блозі, допоможуть розвинути та тренувати цю навичку.

 
ОРФОЕПIЯ

На сніданок краще білки чи білки?  Так, помилково розставлені наголоси можуть видати ваш психічний стан, а діалект-регіон у якому ви народилися. Тут одним талантом не обійтись. Якщо сумніваєтеся у правильності вимови слова, краще перевірте у словнику.

Опанувавши мистецтво говорити, ти стаєш більш впевненим і переконливим. Розвивати техніку мови часом нелегко, вона потребує терпіння, а деякі вправи навіть фізичної витримки. У сучасному світі, де така важлива краса, потрібно подавати свої думки привабливо! На курсах ShowMax викладачі вчать робити незабутній ефект за допомогою слів. Чи то щирий діалог, чи мотиваційний спіч для колег, ти точно будеш у центрі уваги!

Не пропусти

ДОПИСИ