Дізнатися вартість

У кожного, хто мріє стати телеведучим, звичайно є свій “ідол”. У когось це №1 у світі – Опра Вінфрі, а у когось – володарка 31-ї премії “Еммі” Еллен Лі Дедженерес. Але це все закордонні кумири.

Якщо говорити про українське телебачення, у нас теж є на кого рівнятися. Для цих медійних осіб відчинено двері на всі телеекрани країни! Отже, хто ж вони – найпопулярніші телеведучі України?

Алла Мазур, яка веде “ТСН. Тиждень” на “1+1”

Алла Мазур провела перший ефір програми "ТСН" і з того часу, вже 22 роки, є незмінною особою каналу "1+1". За цей час отримала вісім премій "Телетріумф" у номінації "Ведуча інформаційно-аналітичних програм", і вважається найвпливовішою телеведучою країною.

Сергій Притула, ведучий "Страсті за Ревізором", "Хто зверху?" на "Новому каналі"

Сергія Притулу не знає лише лінивий. Його ім'я міцно асоціюється з "Новим каналом". Хоча перша поява Притули на телеекранах країни була 15 років тому у ролі ведучого програми “Було ваше – стало наше” на “Інтері”. Але справжню славу Притулі принесло участь у гумористичному шоу Comedy Club UA, де він висміював знаменитостей, які сиділи в залі. З того часу він змінив десятки проектів, але залишився вірним Новому каналу. 2016-го року Сергій Притула запустив власний комедійний проект “Вар'яти”.

Володимир Зеленський, ведучий програми "Ліга Сміху" на "1+1"

Якщо вже говорити про провідні гумористичні шоу, то, звичайно, не можна не сказати про Володимира Зеленського. Зараз він веде програму "Ліга Сміху", вигадав шоу "Розсміши коміка", "Вечірній Квартал", "Неділя з Кварталом" і т.д. Знімає і сам знімається у кіно та серіалах. А розпочинав свою кар'єру Володимир Зеленський у команді КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит", яка незабаром перетворилася на команду "95-й Квартал". А за шість років стало вже творчим об'єднанням “Студія Квартал-95”.

БОНУС
Ведучий-рекордсмен – Ігор Кондратюк та його програма “Караоке на Майдані”

Взагалі, Ігор Кондратюк – продюсер. Він поставив на ноги багатьох зірок української естради. Але при цьому він - єдиний ведучий у країні, чиє шоу виходило в ефір безперервно рівно 20 років! І де він залишався єдиним та незамінним ведучим.

Насамкінець, хочемо зауважити, що стати популярним телеведучим в українському медіапросторі не складно! Головне - знайти себе, розвиватися в цьому напрямку, і вже через якийсь час рівнятимуться на вас! Наважуйтеся!

Не пропусти

ДОПИСИ