Дізнатися вартість

Відеоблоги - КЛАСНА МОЖЛИВІСТЬ просувати себе. Не обов'язково чекати зіркової години на телебаченні, потрібно просто визначитися з темою і приступати до дій.

Мода, краса, відносини, їжа, політика: обирай те, що тебе дійсно надихає, те, в чому ти почуваєшся експертом. Каналів з дійсно якісним контентом вкрай мало. Хоча це часто зумовлено уподобаннями глядачів. З цього виходить перша порада:

Визнач свою цільову аудиторію

Для кого ти зніматимеш влоги? Хто твій глядач: стать, вік, освіта, фінансовий рівень. Точно визначивши мету, ти зможеш потрапити в "яблучко".

Регулярність

Інтерес глядача потрібно підтримувати постійно. Тож працювати над наповненням влога доведеться на регулярній основі. Пропонуємо обрати день тижня, в який ти викладатимеш відео регулярно. До речі, не забудь повідомити своїх глядачів про день виходу. Такий підхід дуже дисциплінує і допомагає дотримуватись плану розвитку.

Творчість

Жодна платна реклама не втримає глядача, якщо відео порожнє і не викликає інтересу. Так що доведеться виявити фантазію, кмітливість і журналістський хист, щоб наповнити влог унікальною інформацією, корисними порадами, гарним, надихаючим відеорядом. Хороший влог повинен просувати себе сам!

Технічне питання

У мережі є безліч інформації про розкрутку ютюб каналів. Не лінуйтеся використовувати технічні прийоми на практиці.

Досвід успішних влогерів

Користь принесуть заняття з популярними ведучими. Такі зустрічі допомагають обрати свою тему, перейняти досвід, обговорити ідеї та отримати чіткий план дій.

Удачных вам влогов!

Не пропусти

ДОПИСИ