Дізнатися вартість

Сфера шоу-бізнесу нині має неймовірну популярність. У цю сферу хоче потрапити нехай не кожен, але кожен другий, це точно. Тут немає обмежень у віці (іноді це доходить до абсурду).

Щодня, працюючи з моделями, акторами та телеведучими, проводячи багатогодинні кастинги, я дійшов висновку, що основна маса людей, які прагнуть потрапити в телевізор – це люди, які не мають жодного уявлення про цю професію. Вони керуються бажанням отримати "комплексний пакет" успішної людини, куди входять популярність, красиве та матеріально незалежне життя.

Більшість із них вважає, що саме у цій сфері можна легко заробляти великі гонорари. А тим часом життя зірки - це каторжна праця. І визнання не завжди означає багатство, і навпаки.

... Справжніх професіоналів дуже мало. Згадайте, коли вам останній раз добре зачісували волосся, ремонтували автомобіль, обслуговували в ресторані? Навколо суцільні імітатори, позери, дилетанти. . . (фраза з кінофільму "Службовий роман. Наш час.)

На кастинги приходять здебільшого одні й ті самі люди, і якщо з'являється нове обличчя, воно дуже схоже на всі інші. Основна маса - це непрофесіонали. І сенс тут не в тому, чи маєте Ви спеціальну освіту чи талант, а може бути і дар. Справа у ставленні до того, що ви робите. Багато людей, які приходять на кастинг, хочуть, щоб їх відібрали для роботи в проекті. Їхня мета - прославитися! Їм абсолютно начхати на ту творчість, яку робиш ти. Вони не намагаються стати професіоналами, не намагаються розвиватись.

З великим жалем я дивлюся на молодих, талановитих, красивих моделей і акторів, які виходять після кастингу засмученим . У цій справі ніхто вам допомагати не стане, і розкривати ваш талант, що причаївся десь дуже глибоко в душі, теж ніхто не буде. Для цього є ви самі. Як кажуть, "порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих". Я лише спробую кинути вам рятівний круг!

Артем Позняк - продюсер департаменту журналістських розслідувань телеканалу 1+1, провідний педагог Медіа Школи ShowMax

Не пропусти

ДОПИСИ