Дізнатися вартість

Часто люди думають, що краса та розум – це головні якості ідеального телеведучого. Не все так просто. Так, ці якості обов'язково оцінять, але не для всіх вони опиняться на першому місці серед вимог.

Давайте зануримося глибше і розглянемо пару варіантів.

Телеканал М1

Основні вимоги: чарівна зовнішність і наявність нереальної посмішки. М1 загалом дивляться підлітки, які прагнуть знайти собі ідеал, тому на роль телеведучої потрібно обирати дівчину, яка стане прикладом для наслідування, а на роль телеведучого - хлопця-мрію.

Телеканал СТБ

Основні вимоги: вміння зацікавити глядача та викликати відповідну емоцію. Зазвичай, підбирають старших за віком ведучих, тому що підлітки практично не цікавляться цим телеканалом.

Телеканал Україна

Основні вимоги: вміння зацікавити глядача та викликати відповідну емоцію. Зазвичай підбирають старших за віком ведучих, бо підлітки практично не цікавляться цим телеканалом.

Новий канал

Основні вимоги: звичайна людина з почуттям гумору та з можливістю висловлювати свій природний внутрішній світ. Це телеканал розважального формату, тому на роль ведучого обирають позитивну та різнобічну особистість.


Тому, перш ніж надсилати свій запит, визначте, яка цільова аудиторія того чи іншого телеканалу, і від цього відштовхуйтеся.

Медіа школа ShowMax бажає вам успіхів та безмежного творчого натхнення!

Не пропусти

ДОПИСИ