Дізнатися вартість

Телеведуча Дівчина Блонда: «Ще з першого класу я мріяла стати телезіркою» Наприкінці грудня 2015 року у музеї Сновидінь міста Києва відбувся майстер-клас від популярної телеведучої М1 Дівчини Блонди.

Кілька років тому, обличчями музичного каналу М1 були: Василіса Фролова, Дмитро Шепелєв та Кароліна Ашіон. Наразі склад змінився. Однією з найяскравіших телеведучих стала Дівчина Блонда. Ось що вона розповіла про свої мрії, роботу на ТБ і улюблений одяг:

Чи мріяла ти в дитинстві про кар'єру телеведучої?

Насправді мої дитячі мрії нічим не відрізнялися від бажань простих маленьких дівчаток. Я мріяла, досягала і зараз дуже щаслива, що моя мрія здійснилася (Я щаслива, що багато моїх мрій здійснилися). Наприклад, я стала телеведучою найкрутішого музичного каналу М1. Проте, в мене ще залишилося багато бажань та цілей, до яких я прагну. (Я впевнена, що, якщо ти віриш у свої сили, в тебе все вийде, і ти зможеш багато досягти). І вважаю, що всього в житті доб'юся, адже треба вірити і робити все, що в твоїх силах, і тоді в тебе все вийде!

Як ти потрапила на М1?

Міф про те, що на телебачення потрапляють через ліжко, частково виявився правдою, тому що моє майбутнє керівництво втратило дар мови, побачивши таку красу... і відразу взяли мене на роботу (посміхається).

У передачі "Блонд 007" ти граєш роль "справжньої блондинки". Це вигаданий образ чи ти така у житті?

Усі кажуть, що роль справжньої блондинки у мене чудово виходить. І тут справа навіть не в моїй акторській майстерності. Дівчина Блонда і я – це одна й та сама людина. Тому я в будь-якому випадку буду схожою на персонаж програми «Блонд 007». Та й, зрештою, сенс програми – показати життя блондинки. Ті численні сюжети, які ми робимо, дуже часто збігаються з моїми бажаннями. Тому можу сміливо сказати, що я і є Дівчина Блонда!

Чи маєш ще серйозні захоплення крім телебачення?

Мене можна порівняти із багатогранним алмазом. Бо ще не всі мої таланти розкриті. Крім роботи на телебаченні, у мене є хобі - я збираю марки різних країн і часів. Також моя краща подруга навчила мене грати у справжній американський baseball. Це все дуже весело і цікаво, але на це теж потрібен час. У мене досить щільний графік, тому зараз переважно я присвячую себе своїй улюбленій справі – зйомкам на ТБ.

Як ти проводиш своє дозвілля? Де тебе можна зустріти?

Повторюся, що вільного часу у мене буває мало. Але кожної вільної хвилинки я намагаюся побути зі своїми рідними та близькими людьми. Адже це ті люди, які тебе ніколи не залишать у біді і завжди будуть поряд, а іноді допоможуть порадою. Також я намагаюся не пропускати важливі події нашої столиці. Дуже люблю з подружками потанцювати у клубах. Тому ті, хто хоче зі мною познайомитися, можуть зустріти мене в ресторанах, нічних клубах або на телеканалі М1.

Чи ти любиш шопінг? Як часто ходиш магазинами?

Ооо, шопінг я вважаю однією зі складових свого життя. Часто я не просто купую речі, а отримую справжнє задоволення від прогулянок магазинами, вивчення останніх колекцій. У мене багато речей, тому моя шафа переповнена різним одягом. Іноді зйомки програми «Блонд 007» відбуваються у шопінг-центрах, і це для мене просто задоволення.

У тебе є переваги у брендах одягу, взуття, аксесуарів?

Так звичайно. Моєю улюбленою маркою взуття є Yves Saint Laurent. Якщо говорити про аксесуари, то у мене цих всяких штучок і маленьких секретів справжнього образу Блондинки дуже багато. Певних марок немає, зазвичай купую все купою, буквально набираючи величезними клунками. У повсякденному житті я віддаю перевагу стилю casual. Його завжди можна підкреслити красивими туфлями тієї ж марки YSL. Ще я дуже люблю незвичайні речі, але здебільшого їх мені дарують. Сама купити такі дрібнички часто не наважуюсь. Мої улюблені бренди одягу: Zadig and Voltaire, Jil Sander, GUCCI, Vera Wang.

Де ти любиш відпочивати за кордоном?

Я обожнюю Дубаї. Це неймовірне місто. В Америці люблю навідувати Лос-Анджелес та Нью-Йорк. Дуже сподобався острів Балі. Прилетіла з друзями туди на тиждень, а лишилася на цілий місяць.

Якщо вже торкнулися теми Америки та Лос-Анджелеса, чи могла б ти назвати імена своїх улюблених голлівудських акторів?

З чоловіків це Колін Фаррел і Метью Макконахі. З жінок мені подобається Дженіфер Еністон.

Якою ти бачиш себе за кілька років?

Хм, ніколи не замислювалася про це. Я думаю, що не втрачу свої чудові риси характеру та зовнішності. Дуже хотілося б років десь через 5-6, бути вже з трьома дітьми в оточенні 4 мопсів і з люблячим чоловіком.

Чи маєш кредо, яке веде тебе по життю?

Бачити в людях лише найкраще!

( Марія Рябініна )

Не пропусти

ДОПИСИ