Дізнатися вартість

Вітаємо, ти отримав своє перше запрошення на кастинг. Можливо, саме він повністю змінить твоє життя. Головні ролі у фільмах, серіалах, рекламах, інтерв'ю, зіркові гонорари та любов фанатів можуть перетворитися з мрії на реальність. Тож слід серйозно підготуватися до кастингу, щоб не проґавити свій шанс!

Ось кілька практичних порад від кастинг-директора Медіашколи ShowMax KIDS:

1. Одяг повинен відповідати твоєму віку. Кастинг - це не свято і не модний показ. Режисер хоче побачити саме тебе, твій потенціал, твою акторську майстерність. Тому залиш бальну сукню вдома. А про макіяж просто забудь. Червона помада на 12-річній дівчинці виглядає щонайменше безглуздо! Одягнися охайно, стильно, зручно. Так ти почуватимешся впевнено.

2. Свіже портфоліо. Візьми із собою свіжі фотографії. На кастингу має значення не те, скільки тобі точно років, а на скільки ти виглядаєш. Так у 9 років ти можеш зіграти 11-річного. Постійно оновлюй портфоліо, тому що ти швидко ростеш і змінюєшся, важливо, як ти виглядаєш саме зараз. Свіжу фотографію невеликого розміру можеш прикріпити до анкети, яку тобі дадуть заповнити на кастингу.

3. Вивчи текст і будь готовий до імпровізації. Рідко можна зустріти підлітка на кастингу, який досконало вивчив свій текст, зате завжди повно хлопців із типовими відмазками про зайнятість у школі та інші причини. Просто будь професіоналом попри все. Стався до акторства як до роботи, бізнесу, і тоді отримаєш серйозне ставлення у відповідь. При цьому будь готовий, що правила гри можуть змінитись прямо під час кастингу. Будь спокійний, якщо режисер змінює або доповнює завдання, то ти вже привернув його увагу. Інакше тобі просто подякували б і пообіцяли зателефонувати "якщо що".

4. Будь енергійним! Навіть якщо кастинг проходить на драматичну роль. Дитина має більше шансів, якщо прийде у гарному настрої та випромінюватиме оптимізм, енергію та готовність до роботи. Ось тільки балуватися і пустувати краще в іншому місці :)

5. Не думай про результат. За цим кастингом підуть десятки інших. Не сумнівайся у своєму таланті, навіть якщо роль дісталася не тобі. Швидше за все, ти просто не підійшов за типажем. Стався до кастингу, як до можливості отримати новий акторський досвід. Ти молодець!

Не пропусти

ДОПИСИ