Дізнатися вартість

У певний момент Ви розумієте, що хочете щось змінити у житті, реалізуватися, проявити себе. У голові з'являються красиві картинки: ви зірка телеекранів, ведете улюблене телешоу, ділитесь гарним настроєм з усією країною або знімаєтеся в романтичній сцені з улюбленим актором...

Чудово! Мета поставлена. Але з чого почати? Ви, як розумна людина, вирішуєте піти вчитися. Якщо вже немає часу/бажання/можливості вступати до університету та занурюватися в усі принади студентського життя на 5 років, то ви зупиняєтеся на творчих освітніх курсах. Тут на вас і чекає нелегкий момент вибору. У столиці пропонують свої послуги десятки подібних навчальних закладів абсолютно різного рівня. Ось кілька порад, які допоможуть зробити правильний(!) вибір:

Вивчіть сайт курсів. Будь-яка пристойна організація може дозволити собі гідний сайт. Зверніть увагу не на яскраві картинки, які просто були взяті із закордонних сайтів, а на власний контент: реальні фото, відео та інші матеріали з курсів.

Обирайте викладачів. Ці люди вас навчатимуть. Саме від них залежить результат чи відсутність результату ваших зусиль. Сьогоднішня індустрія кіно, ТБ - бізнес - стрімко змінюються. І ті знання, які вам дасть 70-ти річний, навіть дуже талановитий театральний актор, можуть виявитися непридатними для сучасних зйомок серіалів, фільмів, реклам.

Диплом. Більшість курсів та шкіл видають сертифікати та дипломи. Але, як ми любимо повторювати нашим клієнтам, які прийшли у пошуках роботи на ТБ, на роботу беруть за професіоналізм! Вас ставлять перед камерою, і ви просто справляєтеся чи ні. Це єдине, що має значення. Хоча, звичайно, чудово вказати в резюме, що у вас є диплом про профільну освіту.

Рівень випускників. Ось це справді важливо. Особливо якщо ви обираєте курси телеведучих. Перегляньте всі відео випускників курсу, які ви знайдете. Як поводяться ведучі у кадрі? Чи могло б це відео бути показаним по ТБ? Звертайте увагу на все: якість картинки, звуку, студію, майстерність ведучого. Якщо відео немає взагалі – закривайте сайт.

Відкрита реклама. ShowMax запрошує вас на курси телеведучих, радіоведучих, дубляжу та акторської майстерності. У нас - зіркові педагоги, найкращі випускні матеріали і МИ ЛЮБИМО НАШИХ СТУДЕНТІВ!

Не пропусти

ДОПИСИ