Дізнатися вартість

Світлана Вольнова розповіла про те, як стати відомим за допомогою духовних практик.

Ось так несподіваний підхід до професії! А ви думали, чи потрібно 5 років вчитися, багато трудитися, бігати по кастигах? Це, звичайно, все чудово, але не гарантує вам успішний результат. Спробуйте скористатися порадами Світлани для досягнення слави через єдність тіла, розуму та духу!

ПОРАДА 1

Візуалізуйте мету: Перш ніж стати популярним актором, Джим Керрі виписав на своє ім'я чек на 2 мільйони доларів за роль у кіно і носив його завжди з собою. Ми знаємо, чим закінчилася ця історія. Спробуйте і ви такий простий прийом.

ПОРАДА 2

Простукайте проблеми та комплекси: Техніка емоційної свободи (ТЕС) широко відома серед прихильників позитивного мислення. Завдяки їй можна скинути стрес, пов'язаний із недоліками любові до себе, страхами та накопиченим негативним досвідом. Світлана Вольнова рекомендує займатися тапінгом із Бредом Йейтсом. Ось вам і посилання на YouTube

ПОРАДА 3

Медитуйте: Єдині реальні межі - ті, що ви встановлюєте для себе самі! Підвищуйте рівень своїх вібрацій за допомогою медитацій. Дозвольте дивам траплятися. Пам'ятайте, те, чого ви хочете, ХОЧЕ ВАС. Вам потрібно просто розслабитися і впустити успіх у свій життєвий досвід.

ПОРАДА 4

Вірте в себе: навіть з усіх переваг у вас є лише віра в себе – цього вже достатньо для того, щоб стати багатим, відомим і затребуваним телеведучим, актором або здійснити будь-яку мрію. Відкиньте сумніви і йдіть на кастинг з непохитною вірою в свою унікальність і досконалість. Ви такий один!

Не пропусти

ДОПИСИ