Дізнатися вартість

Знаєте, часто мене запитують: «Чому саме телебачення?». Хтось вважає професію телеведучого і журналіста несерйозною і нестабільною. Таким людям треба відповідати: «Якщо до будь-якою роботи ставитися з бажанням, то вона стане найкращою роботою у світі». І чомусь багато хто починає говорити про недоліки телебачення – можна дуже довго чекати на свій «зірковий час», важко узагалі потрапити на ТБ, а якщо й потрапив, то треба бути хитрим і нахабним, коли пристосувався, починаються нові проблеми - ненормований графік, немає вільного часу, нестабільна зарплата і т.п. Але чому мало хто згадує про переваги роботи на телебаченні, адже їх набагато більше, і, як кажуть самі телеведучі, без них їхнє життя вже неможливе.

Так, я згодна, для успішної кар'єри на телебаченні треба неабияке терпіння. Усі без винятку зірки підтверджують, щоб без цього досягти успіху неможливо. Олексій Душка якось сказав, що інколи чекати свого виходу в ефір можна рік, два, п'ять і навіть десять, але коли це станеться, Ви зрозумієте, що воно того варте.

Ще один момент – починати треба з малого. Багато зірок якраз так і починали, і якраз завдяки такому поступовому «виходу у світ» вони зараз ТОПові телеведучі України. Даша Коломієць, наприклад, будучи студенткою, розшифровувала відеоматеріали для одного з каналів, потім допомагала редактору… А зараз Даша щоранку говорить усім “Guten Morgen” з М1!

Мабуть, кожен у своєму житті прагнув популярності, слави… Коли це відбувається з телеведучим – одразу зростає його ціна. Оля Фреймут в одному з відомих шоу не стрималася: «Ви думаєте, мені хтось допоміг? Я з простої сім'ї… Я всього досягнула сама. І можу з гордістю сказати: так, я найоплачуваніша телеведуча України». Це дійсно так: рейтинг популярності Фреймут зростає з кожним роком, та що там роком – кожного дня на її аккаунти в соцмережах підписується більше сотні користувачів!! ! Хіба це не успіх?!

А Соломія Вітвіцька взагалі ніколи не хотіла бути телеведучою, їй подобалося знімати сюжети, їздити по Україні і за кордон, але такий талант неможливо було не помітити, і тепер Соломія - найвідоміша ведуча на 1+1!

До речі, про подорожі. Тільки подумайте, хто ще може дозволити собі дорогезні поїздки, найкращі готелі і найвишуканіше вбрання? Звичайно, уся ця розкіш не за власні гроші, крім того, за красиву посмішку і гарний вигляд у кадрі тобі ще й платять! Григорій Решетник під час зйомок «Холостяка» саме так висловлювався про свою професію. «Адже є водії, шахтарі, економісти, усі вони працюють, але що може бути краще тієї роботи, де ти можеш влаштувати собі відпустку?! Тільки працюючи на каналі можна собі це дозволити. Усе-таки бути телеведучим – круто!!!»

Тож вибір – за Вами. Якщо все ще сумніваєтеся – послухайте розповіді найкращих телеведучих, прочитайте ще раз історії їхнього успіху, а тоді вирішуйте, чи зможете відмовитися від ТАКОГО життя?!)

Не пропусти

ДОПИСИ