Дізнатися вартість

Карта емоцій є доповненням до основного портфоліо актора та в рази збільшує шанси отримати роль у рекламах та фотопроектах. Крім того, на таку карту завжди цікаво дивитися, а це означає, що ви привернете та зафіксуєте увагу кастинг-директора на собі довше.

Емоції - це виразні рухи обличчя, що відображають емоційні переживання людини. Це рухи, що несуть інформацію про ваш внутрішній стан. Професіоналізм актора полягає в тому, щоб знайти в собі правильний настрій для передачі емоційних вібрацій.

Акторська карта емоцій лише зі сторони схожа на знімки веселих кривлянь. Тим часом, психологи продовжують наполягати, що з однією емоцією пов'язаний лише один мімічний вираз, який неможливо сплутати з іншим. Це означає, що актору необхідно досконало знати себе і свої реакції на навколишні подразники, щоб миттєво "включатися" в гру.

У класичному варіанті - 12 емоцій: «Щастя, Сум, Роздратування, Самотність, Здивування, Скепсис, Лють, Задумливість, Сором, Втома, Сарказм, Збудження». А ви знаєте, як виглядає ваше обличчя, коли ви налаштовані СКЕПТИЧНО? Пізнайте себе, як то кажуть, і в горі і в радості і приходьте в ShowMax за крутою картою емоцій)))

Не пропусти

ДОПИСИ