Дізнатися вартість

Працюючи в ShowMax production, я займаюся організацією фотосесій для десятків дівчат і хлопців щомісяця. Іноді це професійні моделі, але частіше - люди, які вперше створюють фотопортфоліо. "Я не фотогенічна" - цю фразу регулярно чують наші фотографи від дівчат, які навіть не замислюються над тим, що таке фотогенічність, і як вона впливає на результат фотосесії. За роки роботи в ShowMax я навчився з першого погляду на модель передбачати рівень успішності фотографії. І справа тут зовсім не у вигляді моделі. Пропоную Вашій увазі кілька корисних порад, які, я сподіваюся, допоможуть Вам підготуватися до фотосету:

ОДЯГ

Правильно підібраний одяг – майже половина успіху! Він допоможе Вам створити образ, відчути потрібний настрій, скерує роботу візажиста у відповідному напрямку. Намагайтеся не просто красиво одягтися, а саме створити образ. - уникайте занадто обтягуючого або, навпаки, занадто вільного одягу. Блискітки, дрібна смужка, матеріали, що переливаються, можуть зіграти злий жарт під спалахом камери. Це стосується і колготок з лайкрою, масивних прикрас, великих комірців,які обтяжуватимуть обличчя на фото. Зимовий одяг та взуття майже ніколи не виглядатимуть органічно у студії і підійдуть лише для вуличного знімання.

СТРАХ

Саме страх і невпевненість у собі роблять фотографії жахливими! Розслабтеся. Фотограф допоможе розкрити на фото вашу індивідуальність та красу. Щоб навчитися позувати, зараз модно відвідувати школи фотопозування, але практика показує, що Ви зможете самостійно досягти кращих результатів, якщо не пошкодуєте часу на пошук своїх ракурсів та поз перед дзеркалом вдома. Крім того, завжди пам'ятайте - не надувайте губи, не витріщайте очі.

MAKEUP

Навіть не намагайтеся! Дозвольте візажисту зробити свою роботу. Професіонали мають свої хитрощі, які допоможуть Вам виглядати на фото гідно.

НАСТРІЙ

Це найголовніше!!! Емоційність, позитивний настрій, самовіддача. Ось і весь секрет. Забудьте про всі дрібниці: зламаний ніготь, прищик, що вискочив напередодні фотосесії, вірте у велику силу фотошопу :) та насолоджуйтесь процесом, і прислухайтесь до фотографа.

Не пропусти

ДОПИСИ